Plumbi Lest Decoy DS-10 Nail Sinker 1.2g

Decoy DS-10 Nail Sinker sunt cea mai rapidă metodă de a regla viteza de cădere a unui swimbait și de a-i stabiliza echilibrul, adăugând greutate la un vierme, cum ar fi în tehnologiile neko și wacky, sau adaugarea de greutate unei creaturi sau paddletail pentru o mai buna prezentare pe cadere. Concepute cu creste dure pentru prinderea pe interiorul nalucii, DS-10 Nail Sinker nu se vor desprinde odata instalate.

Nr bucati/plic: 8

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Plumbi Lest Decoy DS-10 Nail Sinker 1.2g

  • 10,50 Lei
  • Fără TVA: 10,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: plumbi