Montura Somn Rhino  Black Cat U-Float Ghost Rig 7/0 4/0

Montura de somn special pregătita, care cuprinde o ancora Ghoast, un carlig si o pluta EVA. Montura se poate arma cu momeala vie(pestisori) sau buchet mare cu rame. Se foloseste in pescuitul stationar, cu plumb inline culisant.

Plumbul culisant trebuie sa stea pe substrat, montura se leaga in continuare. Dupa ce ati lansat si ajunge pe substrat, in functie de cat de sus vreti sa ridicati montura de pe substrat, eliberati fir de pe tambur. Este foarte eficienta vara, cand somnul este activ intre ape.
Se vinde 1 bucata/plic.

Lungime montura:180cm
Rezistenta: 100kg
Marime carlig: 7/0
Marime ancora Ghost: 4/0

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Montura Somn Rhino Black Cat U-Float Ghost Rig 7/0 4/0

  • 51,66 Lei
  • Fără TVA: 51,66 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: monturi pescuit