Nou! Stoc Epuizat Salopeta Guru Halkon Hunt GORE-TEX® 2XL

Guru a avut marea plăcere să anunțe lansarea gamei de îmbrăcăminte GORE-TEX®, realizată de producătorul de îmbrăcăminte, Halkon Hunt.

Îmbrăcămintea este confecționată la comandă în fabrica din Marea Britanie, iar Halkon Hunt este una dintre puținele companii din lume autorizate să utilizeze țesătura GORE-TEX® pentru fabricarea îmbrăcămintei de pescuit „la comandă”.

Sandra Scotthorne (Halkon-Hunt) este de două ori campioană mondială pentru femei și încă o pescarita activă, cu o experiență de 30 de ani atât în ​​pescuit, cât și în industria prelucrătoare.

Gama Guru include GORE-TEX® Overtrouses, GORE-TEX® Pole Jacket și GORE-TEX® Bib & Brace, precum și o WINDSTOPPER® Soft Shell Jacket.Salopeta:

- Țesătură GORE-TEX® cu trei straturi
- Curele complet reglabile pentru o potrivire perfectă și confort
- Zona de genunchi și sezut întărită
- Cracul tăiat mai înalt pentru a reduce abraziunea
- Două buzunare externe și una internă
- Buclă de agățat în interior, pentru a atașa căptușeala pentru confort termic

Satisfacerea cerințelor pescuitului modern cu o gamă largă de haine a fost întotdeauna dificilă.

 Imbrăcămintea  are o serie de caracteristici și finisaje, după cum puteți vedea din informații și imagini. Halkon Hunt a fost singura companie cu nivel de expertiză și experiență care a produs ceea ce ne-am dorit, fără nimic lăsat la voia întâmplării.

Intarituri au fost amplasate în toate zonele vulnerabile la uzură, cum ar fi sub coate, pe genunchi și pe locuri. Confortul și impermeabilizarea au fost atent luate în considerare cu căptușelile, zonele elastice, gulerele foarte înalte și manșetele din neopren. Fiecare fermoar, cusătură și curea sunt adaptate pentru a se asigura că articolele de îmbrăcăminte sunt rezistente, impermeabile și se potrivesc perfect.

Nu se poate scăpa de faptul că gama de îmbrăcăminte este o investiție.

Cu toate acestea, pescarii serioși doresc protecție împotriva elementelor pe tot parcursul anului și am făcut echipă cu Halkon Hunt pentru a produce cea mai bună gamă de îmbrăcăminte posibilă, care să dureze pescarii foarte mult timp.

În viitor, vor fi produse alte game de îmbrăcăminte pentru a acoperi bugete diferite.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Salopeta Guru Halkon Hunt GORE-TEX® 2XL

  • 1.865,00 Lei
  • Fără TVA: 1.865,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte