Stoc Epuizat Scaun Fox FX Super Deluxe Recliner

Acest scaun cu un design special poate fi descris destul de simplu drept scaunul complet pentru pescarii care necesită un confort de neegalat pe balta. De fapt, acesta este mai mult ca un tron ​​decât un scaun de pescuit! Nu este cel mai ieftin dintre scaune de pe piață, dar chiar obțineți ceea ce plătiți.
CARACTERISTICI:

    4 picioare reglabile rotative lok cu picioare de noroi pivotante
    Brațul acoperit cu neopren se sprijină pentru un plus de confort
    Caminul recliner
    Spate înălțime completă cu suport pentru cap de lux
    Saltea din spumă cu nervuri de înaltă densitate cu interior din material textil fleece și perimetru de piele de căprioară de lux

Dimensiuni
Înălțimea scaunului: 45-60cm
Inaltime spate: 70cm
Lățimea scaunului: 60cm
Pliat: 21 x 71 x 83cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Scaun Fox FX Super Deluxe Recliner

  • 970,00 Lei
  • Fără TVA: 970,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: scaune pescuit