Nou! Stoc Epuizat Scaun Modular Jaxon Pro Match Challenge AK-KZE300

Scaun profesionist Pro Match Challenge AK-KZE300 cu scaun pivotant.

Design complet nou al scaunelor de pescuit profesionale. Un aspect modern, futurist, este dat de un cadru inovator din aluminiu. Sudurile perfecte creează un singur cadru de rezistență excepțională.

Gama largă de reglare a scaunului vă permite să o localizați practic în toate condițiile de teren. Utilizatorul are opțiunea de a extinde întreaga structură cu echipamente suplimentare care vor spori eficiența în timpul pescuitului.

Sertarele sunt prevăzute cu elemente de fixare moderne, care sunt și balamale care permit deschiderea casetelor de pe ambele părți.

Provocarea Jaxon 36.

     Diametru picioare: 36 mm
     Lățime 71,5 cm
     Înălțime: 86/150 cm
     Adancime: 74 cm
     Dimensiuni scaun: 46 x 51 cm
     Greutate: 19,5 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Scaun Modular Jaxon Pro Match Challenge AK-KZE300

  • 2.921,00 Lei
  • Fără TVA: 2.921,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: suporti feeder