Scaun modular Trabucco GNT BOX I-STation Light SDX 36

Model Light care se diferentiaza de celelalte modele din gama datorita  modulelor capabile de a transporta si a organiza accesorii variate necesare pescuitului, plus caseta de 4 cm adancime imediat sub sezut pentru linii, role de fir etc . Vine cu centura de transport inclusa si picioare pe 36mm.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Scaun modular Trabucco GNT BOX I-STation Light SDX 36

  • 795,00 Lei
  • Fără TVA: 795,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: scaune pescuit