Shad Biwaa Deus Kaleido Star 10cm

Biwaa Deus este conceput prin folosirea unui material soft cu 2 densitati diferite, partea dinspre burta fiind mai grea, cu densitate mai mare, in timp ce spatele mai usor cudensitate mai mica. Rezulta o naluca cu un echilibru perfect in recuperare, datorita centrului de greutate pozitionat mai jos, iar comportamentul va fi unul realistic.

    Lungime: 10cm
    Cantitate: 7buc/plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Biwaa Deus Kaleido Star 10cm

  • 24,00 Lei
  • Fără TVA: 24,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca