Shad Biwaa Kapsiz 12.5cm Limetreuse

Biwaa Kapsiz este un swimbait perfect pentru acele momente cand pestii sunt mai mofturosi si trebuiesc pacaliti cu naluci speciale. Naluca a fost conceputa pentru pescuitul cu iarbă și vegetație, fiind letal in zone cu apa mica si limpede.
Datorita formei speciale a cozii, naluca are o miscare foarte agresiva, reusind sa atraga pestele tinta de la mari distante.
    5"/ 12.5 cm
     3 bucăți / pachet
     Facut din cauciuc ECO, fara BPA & Phthalate
    

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Biwaa Kapsiz 12.5cm Limetreuse

  • 25,00 Lei
  • Fără TVA: 25,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la stiuca