Stoc Epuizat Shad DAM Slim Shad Paddle Tail 10cm Blue Silver

Naluci cu balansare și acțiune de înot realistă, se activeaza instant in monmentul recuperarii.

Forma corpului subțire și alungită DAM Slim Shad Paddle Tail imită perfect silueta naturală a multor specii de pești tinta, cum ar fi obletii. Forma alungita și subțire a corpului și coada lata asigură o acțiune puternică cand se misca prin apa, care declanșează imediat instinctul de vânătoare al peștilor prădători și duce la mușcături extrem de dure. Disponibil intr-o gama foarte variata de culori.

Pretul afisat este pentru 1 bucata, se vand 8bucati/plic!

Lungime:10cm
Nr bucati plic:8
Greutate:7g
Pret afisat pentru 1 bucataSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad DAM Slim Shad Paddle Tail 10cm Blue Silver

  • 3,45 Lei
  • Fără TVA: 3,45 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: shad, shad salau, shad stiuca, shad somn