Shad Gambler Little EZ Swimbait 9.5cm Bold

Momeala extrem de versatila a familiei EZ Swimbait. Poate fi utilizat atat pe jiguri clasice cat si pe off-set, iar pentru o prezentare mai agresiva se pot utiliza pe jig articulat  ceaburaska si chatterbait. Caracterizat prin evolutie naturala si atractivitate maxima.

Materialul folosit este de inalta calitate, moale si rezistent la multiple atacuri.Poate fi folosit pentru capturarea exemplarelor mari de salau, stiuca si somn datorita formei segmentate si actiuni unice a cozii.

9 bucati/plic.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Gambler Little EZ Swimbait 9.5cm Bold

  • 29,90 Lei
  • Fără TVA: 29,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau