Stoc Epuizat Shad Savage Gear LB 4D Herring 11cm Red Head

Cea de-a 4-a dimensiune este creată prin imprimarea detaliată Photo Chrome și impregnarea cu aroma provocatoare! Detaliile sunt incredibile și atât de realiste va fi și mai greu pentru peștii prădători să reziste unui atac! Designul culorii fiecărui năluci a fost testat și ajustat la perfecțiune, iar nivelul adăugat de aromă ADN vă va oferi un avantaj suplimentar, atunci când sunt condiții! 4D Herring Shad, are mai multe caracteristici.

Partea frontală ușor mai groasă, oferă o mai bună prindere a capului cu șurub . Ochii moi nu se pot deslipi și am adăugat o fantă în coadă. În capăt are un ghidaj cu cârlig mic pentru jigging ușor. Profilul subțire de hering, cu acțiunea de flancare mortală, combinată cu imprimeul perfect Photo Crome, va face o nălucă incredibilă și mai eficientă!

• 4D Photo Chrome Skin Print
• Aroma irezistibilă
• Fanta în coadă pentru bile Rattle sau peleți
• Ochi moi
• Ghidajul cârligului în bot
• Acțiune super de flancare

Specificatii:
Tip nălucă: soft
Model nălucă: shad
Lungime: 11,0 cm
Greutate: 9,0 g
Culoare: Pike
Ambalaj: 4 buc./plic
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Savage Gear LB 4D Herring 11cm Red Head

  • 29,19 Lei
  • Fără TVA: 29,19 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait