Shad Savage Gear Trout Spin 11cm 40g MS02

Cea de-a 4-a dimensiune este creată cu aplicația Photo Chrome Skin detaliată de imprimare și impregnare cu aromă! Detaliile sunt incredibile astfel încât va fi și mai greu pentru ca peștele răpitor să reziste! Designul fiecărui tip de nălucă a fost testat și ajustat la perfecțiune!
Trout Spin Shad, are o mare acțiune de vibrație la recuperare sau drop shot - lama din coadă creează vibrații mari ! Un plus pentru seria Trout 4D, cu o performanță îmbunătățită, detalii și aromă!

• Imprimare Skin Chrome 4D Photo
• Paletă cu vârtej cu bile ușor de rotit
• Acțiune vibrativă și intermitentă
• Cârlig Jig integrat X-Strong
• Ancore ultra-ascuțite SG Y- 11cm # 4, 14,5cm # 2

Specificatii:
Tip nălucă: soft
Model nălucă: shadSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Savage Gear Trout Spin 11cm 40g MS02

  • 38,14 Lei
  • Fără TVA: 38,14 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca