Nou! Suport Lanseta Somn DAM Madcat 360 Degrees 85cm

Suport pentru lansete mega fiabil pentru orice tip de sol!

Acest suport de lansete este fabricat din oțel inoxidabil puternic și durabil și este proiectat să îndrepte întotdeauna lanseta în direcția corectă.
Ceea ce face ca acest suport de lansete să fie unic este funcționalitatea sa de 360 de grade.

Indiferent unde îl înfigi în pământ, poți să îți orientezi întotdeauna lanseta astfel încât să fie îndreptată perfect.

Acesta este un mare avantaj față de multe alte suporturi de lansete în formă de V, la care trebuie să aliniezi suportul cu mare grijă. Pe un teren cu pietriș sau stâncos, acest lucru poate reprezenta o provocare, dar cu Madcat 360 Degree Stainless Rod Spike aceasta face parte din trecut.

• Funcționalitate de 360 de grade
• Fabricat din oțel inoxidabil puternic și durabil
• Lungime de 85 cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Suport Lanseta Somn DAM Madcat 360 Degrees 85cm

  • 256,30 Lei
  • Fără TVA: 256,30 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00