Nou! Tablete Novac Carp Expert Plankton Stick 45g 4buc Cocos

Probabil una dintre cele mai faimoase inventii ale ultimului deceniu, tabletele de la Carp Expert reprezinta o nada de dispersie, care permite creearea unui nor impresionant in jurul monturii, care aduna in timp scurt pestele in zona.

Eficienta tabletelor se explica prin norul care mimeaza tehnoplanctonul, nada de baza a novacului si a sangerului.

Ceea ce este important este faptul ca spre deosebire de nadele conventionale, tableta de tehnoplacton actioneaza asemenea unei tablete de calciu efervescent. Acest lucru faciliteaza atractia pestelui intr-un timp extrem de scurt.

Cu toate ca norul creat de pastilele de tehnoplancton atrag toate speciile de peste, eficienta cea mai mare o veti avea in pescuitul novacului. Aceasta specie se hraneste prin absorbtia tehnoplanctonului din apa, deci este indicat ca momeala din carlig sa fie una plutitoare.

Sunt recomandate bilutele flotante
Fiecare plic contine 4 tablete.
Greutate aproximativa 1 buc pastila: 45g  

Specificatii tehnice:

    Comportament in apa: Efervescente
    Specie tinta: novac, fitofag, sanger, crap chinezesc
    Produs realizat in Uniunea Europeana
    Pot fi folosite in monturi flotante (cu pluta, cu cosulet intre ape) sau pe substrat


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Tablete Novac Carp Expert Plankton Stick 45g 4buc Cocos

  • 17,50 Lei
  • Fără TVA: 17,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00