Vartej Black Cat Ball Bearing Swivel  No.1 175kg

Vartejul Black Cat Ball Bearing Swivel, rezistent la apa sarata, cu o miscare silentioasa datorita rulmentului ce permite cele mai fine rotatii, special creat pentru pescuitul la somn. extrem de bine finisat, astfel ca nu va afecta firul atasat de el si impiedica incurcarea firului.

Marime: nr 1
Nr buc: 2 buc/plic
Rezistenta: 175kg


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vartej Black Cat Ball Bearing Swivel No.1 175kg

  • 23,81 Lei
  • Fără TVA: 23,81 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: agrafe, vartejuri, conectori