Stoc Epuizat Vobler DUO Realis Vibration 55 Nitro 5.5cm 11.5g AJA3055 Chart Gill Halo S

In aria crankbait-urilor fara barbeta, modelul Realis Vibration Nitro este unul dintre cele mai "fine" produse de pe piata la nivel mondial. Datorita constructiei aerodinamice proiectata de catre japonezii de la Duo International, acest vobler nu trebuie sa lipseasca din trusa voastra.

Corpul are un profil ingust, ce faciliteaza o taiere a apei fara probleme la orice viteza de recuperare, dar si o vibratie consistenta de atractie pentru multi din rapitorii vizati. Centrul de greutate este situat in partea de jos, totul avand un balans excelent. Realis Vibration Nitro este un vobler rattling, ce are in interior sase bile de tungsten, bile ce amplifica turbulenta creata in timpul recuperarii. Mai mult, in momentul in care atinge apa plonjeaza cu viteza in adancuri si exceleaza in pescuitul pe substrat, normal, pentru ca este un vobler de tip sinking.

Noua forma proiectata de japonezi pentru acest model il face si mai versatil, mai usor de pescuit, indiferent daca il recuperati liniar sau cu jocuri din varful lansetei si, bineinteles, indiferent de viteza pe care o luati in calcul. Intotdeauna el va sta cu capul in jos, iar in timpul stoparii, va avea o pozitie orizontala. Are o castabilitate de invidiat si este o naluca care ajuta nu numai pescarii ce dau din barca, ci mai ales si pe cei care pescuiesc de pe mal, pentru ca acopera o zona mare.

Duo Realis Vibration Nitro este realizat in doua marimi, de 55 si 65 mm atat in varianta rattling, cat si silent. Varianta de 55mm cantareste 11,5 grame si beneficiaza de doua ancore numarul 8X, iar varianta de 65mm cantareste 17,5 grame si are doua ancore numarul 6X. Ambele sunt realizate intr-o gama variata de culori, rezultatul final fiind atat atragator, cat si durabil, deoarece Duo a luat in calcul un proces de culorare cu multe straturi ce ofera o rezistenta in timp.

Se spune ca si Duo Realis Vibration Nitro este un concurent serios pentru deja cunoscutul TN al celor de la Jackall, iar pe apele noastre va va ajuta fara nicio problema la pescuitul salaului, dar il puteti lua in calcul si pentru avat sau biban.

CARACTERISTICI:

 

*

*Lungime: 5.5cm

 

*Greutate: 11.5g

 

*Tip: sinking

 

*Ancore: 2 x #8


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler DUO Realis Vibration 55 Nitro 5.5cm 11.5g AJA3055 Chart Gill Halo S

  • 69,00 Lei
  • Fără TVA: 69,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: voblere, ratling lipless, pescuit la stiuca, pescuit la salau