Stoc Epuizat Vobler HMKL Shad 65 SR Suspending 6.5cm 5.5g Pro Blue

Voblere sunt echipate cu 2 ancore (pozele sunt informative)
HMKL Shad este unul dintre cele mai complexe voblere japoneze, cu sistem long cast magnetic, cu varteje la ochetii de prindere ale triplelor, pentru ca nu se deforma.

Acest tip de naluca are o vibratie marunta, putand fi recuperat foarte incet, dar si foarte rapid, fiind un vobler extrem de stabil in curenti puternici. Sistemul long cast permite lanseuri foarte lungi si precise atat cu echipament de spinning cat si de casting.
 
Modelul SR poate ajunge la adancimi de pana la 1.5m. Fiind un model suspending poate fi pescuit si cu pompaje si pauze lungi, fiind un vobler perfect pentru salaii suspendati din lacurile de munte (Zetea, Colibita, Trei Ape) sau pentru pastravii de lac maraiti.

Dimensiunea de 6.5cm le face ideale pentru foarte multe specii, precum pastravul de lac, salaul, avatul si chiar si stiuca.
Lungime:6.5cm
Greutate: 5.5g
Evolutie: up to 1.5 m (suspending)
Se vinde 1 bucata/pachet
 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler HMKL Shad 65 SR Suspending 6.5cm 5.5g Pro Blue

  • 50,40 Lei
  • Fără TVA: 50,40 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: voblere, ratling lipless, pescuit la clean si pastrav, pescuit la salau