Vobler Salmo Thrill TH7 7cm 12g GF

Salmo THRILL este o naluca unică, concepută special pentru vânătoarea de avat și este imitația ideală a unui oblete, prada preferată a aspidului.

Atât forma, cât și acțiunea strălucitoare de înaltă frecvență a acestei naluci fac dificil să se facă diferența față de un pește viu. Greutatea crescută și aerodinamica unică pun acum pești inaccesibili anterior în raza ta de aruncare. THRILL funcționează bine și pentru alți prădători care se hrănesc cu pești mici pradă.

    Tip vobler: sinking
    Adancime de evolutie: variabila
    Lungime: 7cm
    Greutate: 12g
    Ancore: 2 ancore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler Salmo Thrill TH7 7cm 12g GF

  • 46,00 Lei
  • Fără TVA: 46,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: naluci avat