Vobler Yo-Zuri 3DS Vibe 6cm 14g Sinking CF

3DS Vibe insumeaza toate atributele unui vobler clasic rattlin vibe dar cu dimensiuni mai mici si o rata de coborare mai mare.  Acest vobler poate fi folosit in mai multe stiluri de pescuit, dar randamentul cel mai bun il are ca si naluca de cautare, reusind sa acopere o foarte mare zona de apa. Recuperati-l liniar direct sau tras si lasat in jos, lasandu-l sa cada usor si veti descoperi un tovaras de nedejde in aceasta naluca.

Lungime : 6cm
Greutate naluca : 14grame
Tip vobler : lipless / rattling / vibration
Evolutie : sinking
Recomandat la : salau, stiuca, somn, avat
Ancore : 2 x nr.8


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Vobler Yo-Zuri 3DS Vibe 6cm 14g Sinking CF

  • 39,00 Lei
  • Fără TVA: 39,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: voblere, ratling lipless, pescuit la stiuca