-5% Wadersi Norfin Flow L

Facuti dintr-un polyester special in 4 straturi, acesti wadersi ne ofera echilibrul optim intre durabilitate si respirabilitate. Echipati cu un buzunar extern generos cu fermoar rezistent la apa, ideal pentru depozitatea cutiilor de naluci. Puteti pastra in interiorul buzunarului actele si alte obiecte pe care nu le doriti udate.

4 straturi din cel mai bun material
Cusaturi pe centrul piciorului
Bocanci construiti pe configuratia piciorului
Buzunar de piept cu fermoar rezistent la apa
Buzunar interior cu fermoar
Bretele integrate
Curea inclusa
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Wadersi Norfin Flow L

Oferta cu timp limitat
  • 869,00 Lei
  • 825,55 Lei
  • Fără TVA: 825,55 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: incaltaminte