Nou! Fir Textil Madcat Backbone Chartreuse PE X8 300m 0.40mm 40.9kg

Brandul MADCAT este renumit pentru perfecționismul său în domeniul pescuitului la somn, astfel încât, atunci când nu am putut găsi un fir care să îndeplinească cele mai înalte standarde ale noastre, am decis să-l creăm de la zero.

Acest nou fir de pescuit la somn a fost proiectat pentru a fi cu până la 30% mai puternic decât toate celelalte fire disponibile pe piață.

Testele efectuate cu precizie ne-au permis să obținem un fir cu o rezistență ridicată la abraziune și netezime. Este ideal pentru pescuitul vertical, spinning, trolling sau pescuitul staționar, iar rezistența sa incomparabilă permite menținerea controlului chiar și în timpul luptei cu cei mai mari pești.

Pescuitul la somn nu este o joacă, este o provocare serioasă, așa că nu are sens să folosești fire care te pot dezamăgi. Folosește cea mai puternică și cea mai bună linie pregătită de echipa de experți MADCAT.

- Fir extrem de puternic, destinat pescuitului la somn
- Durabilitate și rezistență ridicată la abraziune
- Cea mai puternică linie de pescuit la somn de pe piață
- Rezistență excelentă la noduri
- Sensibilitate deosebită
- Disponibilă în lungimi de 300m


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Textil Madcat Backbone Chartreuse PE X8 300m 0.40mm 40.9kg

  • 199,48 Lei
  • Fără TVA: 199,48 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00