Stoc Epuizat Husa Daiwa Infinity System 5 posturi 12Ft 200x25x12cm

Daiwa Infinity System pentru  5 lansete de 12ft. a fost proiectată pentru a transporta și depozita lansetele complet echipate alcătuite în siguranță. Lansetele sunt depozitate într-un aranjament de trei cu două.

Husa are separatoare interne și oferă suficient spațiu pentru a proteja lansetele una de cealaltă în timpul transportului. Dispune de posibilitatea de a fixa încă două huse suplimentare și un buzunar pe spate pentru a fixa suporți suplimentari, minciogul și mânerul. Cu curea de umăr detașabilă și două mânere de transport.

Material: poliester 600D


► Pentru 5 lansete de 12ft.
► Buzunare suplimentare
► Curea de umăr detașabilă

Dimensiuni: 200x25x12cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Husa Daiwa Infinity System 5 posturi 12Ft 200x25x12cm

  • 313,29 Lei
  • Fără TVA: 313,29 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: huse lansete