Nou! Kit De Stabilizare Session Umbrella XL

Un kit de stabilizare unic pentru Mivardi Session Umbrella XL. Acesta este format din patru stâlpi de furtună, care pot fi atașați la umbrelă în câteva secunde folosind adaptoare rapide.

Kitul include, de asemenea, patru bare speciale de tensiune pentru coastele din fibră de sticlă, care, după o fixare rapidă, întăresc semnificativ umbrela, indiferent dacă o folosiți cu sau fără stâlpii de furtună.

Când folosiți stâlpii de furtună, este posibil să deșurubați stâlpul central din umbrelă, obținând astfel un spațiu interior complet gol.

Kit de Stabilizare Session Umbrella XL:

Număr de bucăți în pachet:

4 bucăți stâlpi telescopici de furtună
4 bucăți bare de distanțare pentru colțuri

Lungimile stâlpilor telescopici de furtună:

- lungimea stâlpului telescopic pliat – 102 cm
- lungimea părții superioare – 98 cm
- lungimea părții inferioare (cu vârf) – 94 cm

Lungimea barei de distanțare pentru colțuri - 32 cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Kit De Stabilizare Session Umbrella XL

  • 265,00 Lei
  • Fără TVA: 265,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00