Nou! Lanseta Dam Madcat White Vertical 1.75m 60-175g 1buc

Lanseta MADCAT White Vertical este renumită pentru inelele sale speciale SeaGuide, așa că pentru această nouă versiune s-a păstrat același lucru, dar lanseta a fost facuta mai scurtă și cu 40% mai ușoară pentru a-și îmbunătăți manevrabilitatea, puterea și confortul la utilizare.

Datorită materialului nano-carbon 30TC folosit pentru blank, s-a reușit obtinerea unul diametru mai mic, fiind mai rigid și mai puternic.

Mânerul este acoperit de un tub termocontractabil X-wrap, care oferă o aderență generală mai bună și este mai ușor de curățat, în timp ce mandrina SeaGuide are sistem dublu de blocare pentru a vă ajuta să vă mențineți mulineta în siguranță. Ideal pentru jigging vertical.

✅ Blank +30TC nano-carbon blank
✅ Foregrip cu tub termocontractabil anti-alunecare
✅ Inele SeaGuide (inel vârf cu flanșă)
✅ Mandrina ergo-dinamica SeaGuide XSS

Specificatii:

✅ Lungime:175cm
✅ Numar tronsoane: 1
✅ Lungime tronsoane: 175cm
✅ Putere de aruncare: 60-175 g
✅ Numar inele: 7
✅ Greutate: 809 g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Dam Madcat White Vertical 1.75m 60-175g 1buc

  • 625,98 Lei
  • Fără TVA: 625,98 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete somn