Nou! Lanseta Hardy Ultralite NSX DH Fly HROULTTS10.6  3.20m #3  4buc

Hardy Ultralite DH Sintrix NSX este o lansetă de ultimă oră pentru două mâini, care va mulțumi cu ușurință pe cei mai pretențioși pescari de muscă. În comparație cu modelul anterior, este și mai ușor, mai receptiv și mai sensibil, ceea ce permite un nou nivel de control al lansarii.

Blankul său mediu rapid oferă cea mai mare precizie și feedback la toate distanțele de aruncare, ceea ce permite o prezentare foarte precisă.

În plus, combină puterea și controlul într-un mod cu adevărat excepțional și, prin urmare, îți va livra lansarea cu o mare precizie – chiar și la distanțe impresionante de aruncare!

După numele său, această lansetă nu cântărește aproape nimic. Și pentru că are și un echilibru excelent, se simte extrem de ușor în mână. Prin urmare, nu este deloc surprinzător că și mulinetele relativ ușoare vor echilibra perfect Ultralite DH Sintrix NSX, permițând o setare extrem de ușoară.

Acest lucru vă va permite să vă bucurați pe deplin de zile lungi de pescuit, ceea ce este absolut fantastic pentru o săptămână intensă de pescuit.

În special clasele superioare ale acestei lansete au o rezervă de putere enormă, care este foarte vizibilă - nu numai în timpul aruncării, ci și în timpul luptei cu un pește mare.

Nu în ultimul rând, această serie versatilă de lansete constă din numeroase modele diferite și, prin urmare, include undița perfectă pentru toate tipurile de pescuit cu două mâini, de exemplu pentru streamer de păstrăv, pescuitul mic de somon sau păstrăv de mare în râuri și pentru distanțe impresionante de aruncare. care vă permit să pescuiți eficient pe râu mare

Pe scurt: Indiferent de clasa de linie, performanța Hardy Ultralite DH Sintrix NSX este pur și simplu uluitoare. Fără îndoială, această lansetă premium pentru două mâini este un adevărat cal de muncă. Combină proprietăți remarcabile de lansare cu componente de înaltă calitate și o calitate generală impresionantă!

Construcție SINTRIX® NSX:
Lansetele de muscă Sintrix NSX de la Hardy combină tehnologia consacrată Sintrix 440 cu un material secundar nanoîncărcat care păstrează proprietățile de bază ale fibrei de carbon dovedite, îmbunătățind în același timp senzația, rezistența și echilibrul blank-ului în mână fără a se baza pe rigiditatea crescută a materialului cu modul înalt. Sintrix NSX permite economii suplimentare de greutate fără a sacrifica stabilitatea. Acest lucru duce la blankuri care permit pescarului să simtă mai bine lansarea și astfel să optimizeze controlul.

Lansetă modernă de vârf cu două mâini
Construcție de ultimă oră SINTRIX NSX blank
Acțiune medie rapidă cu proprietăți puternice de lansare
Amestecul ideal de finețe și putere
Performanță superioară de blank datorită celor mai recente tehnologii de construcție a tijelor
Inele Recoil titanium stripping cu ceramic inlay
Inele Ultralight Recoil snake
Mandrina din aluminiu ultraușor cu un distanțier elegant din carbon
Mâner din plută premium AAAA
Uimitor finisaj verde perlat
Livrata într-un tub robust de cordura
Design din 4 piese
30 ani garanție

Model: HROULTTS10.6 Clasa 3wt
Lungime lanseta:3.20m
Greutate:126g
Nr tronsoane:4
Inele: 11 Titanium Stripper/Recoil Snake
Mandrina:Up-lock
Actiune lanseta: Medium Fast
Material Blank:SINTRIX
Line rating:#3wt

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Ultralite NSX DH Fly HROULTTS10.6 3.20m #3 4buc

  • 3.999,50 Lei
  • Fără TVA: 3.999,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy, lanseta pentru 2 maini