Nou! Lanseta Hardy Ultralite NSX SR Fly HROR803 2.43m Cls#3 4buc

Cu Ultralite SR, marca tradițională engleză Hardy extinde seria de succes Ultralite cu modele mai scurte pentru pescuitul pe pârâu.

Materialul Hardy Sintrix NSX este amestecul perfect pentru o lansetă usoara, care protejează vârfurile subțiri ale liderului și oferă pescarului cu muscă o acțiune blanda, ușor de încărcat, pentru precizia și controlul necesar în spațiile înguste.

Greutatea acestei serii moderne de lansete este deosebit de impresionantă: membrii familiei SR cântăresc aproximativ 50g. La fel de mult ca un baton de ciocolată. Trebuie să lași asta să se topească pe limbă!

Indiferent de greutatea totală redusă, dezvoltatorii de lansete de la Alnwick au reușit să îndeplinească mai mult decât nevoile celor mai pretențioși pescari de pârâu și pasionați de muște uscate cu SR și au conceput un vis adevărat pentru pescuitul la păstrăv și lipan.

Cu acțiunea sa medie-rapidă, blank-ul ultra-ușor oferă un maxim de precizie și sensibilitate la lansare, ceea ce contează pe rauri inguste. Lansetele au un echilibru atât de bun încât simți că ții o suflare de nimic în mâini!

Caracteristicile acestor lansete de ultimă generație includ inele de titan acoperite cu ceramică, inele snake în filigran și un port mulinet ultra-ușor care se armonizează perfect cu incrustația nobilă din lemn.

Mânerul tradițional PSG din plută premium AAAA și insemnurile decorative fine se combină cu frumosul blank cu finisaj Green Pearl pentru a crea un aspect atemporal de care nu ne putem sătura.

Pe scurt: Light, Lighter, Ultralite SR!

 Hardy Ultralite SR Sintrix NSX nu ne doboară doar cu o privire la cântar. Această serie de lansete aparține fără îndoială clasa de top când vine vorba de lansete fine creek. O lansetă ultra-ușoară care are totul și convinge prin performanța de lansare, componente nobile și manoperă de înaltă calitate.

Construcție SINTRIX® NSX:
Lansetele de muscă Sintrix NSX de la Hardy combină tehnologia consacrată Sintrix 440 cu un material secundar nanoîncărcat care păstrează proprietățile de bază ale fibrei de carbon dovedite, îmbunătățind în același timp senzația, rezistența și echilibrul blank-ului în mână fără a se baza pe rigiditatea crescută a materialului cu modul înalt. Sintrix NSX permite economii suplimentare de greutate fără a sacrifica stabilitatea. Acest lucru duce la blankuri care permit pescarului să simtă mai bine lansarea și astfel să optimizeze controlul.

Construcție blank SINTRIX NSX
Acțiune medie rapidă
Optimizat pentru prezentări delicate și pescuit în spații înguste
Amestec optim de finețe și putere
Performanță superioară de blank prin cele mai recente tehnologii de design și de construire a tijelor
Inele de titan acoperite cu ceramică
Inele Ultralight snake
Mandrina ultraușora
Mâner din plută PSG premium AAAA
Finisaj verde perlat
Furnizat într-un tub elegant de transport din aluminiu
Seria de lansete din 4 piese
30 ani garanție

Model: HROR803 Clasa #3
Lungime lanseta:2.43m
Line rating:#3wt
Greutate:51g
Nr tronsoane:4
Inele: 9 Titanium Stripper/Recoil Snake
Mandrina:Up-lock
Actiune lanseta: Medium Fast
Material Blank:SINTRIX
Mandrina AAAA Cork
Culoare: Green Pearl

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Ultralite NSX SR Fly HROR803 2.43m Cls#3 4buc

  • 3.849,50 Lei
  • Fără TVA: 3.849,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy, lanseta pastrav, lanseta lipan