Nou! Lanseta Hardy Zane Fly HROZ906 2.74m Cls#6 4buc

Zane Pro Sintrix este noul flagship de la producătorul premium englez Hardy.

Această întruchipare a construcției de lansete moderne este realizată manual în fabrica tradițională de lansete Hardy din Alnwick (Anglia), cu mai mult de 120 de ani de moștenire a construcției de lansete.

Ca rezultat, te vei bucura de o manopera perfecta care nu lasa nimic de dorit. Prin urmare, inovațiile reale și tehnologiile moderne sunt combinate cu o măiestrie excelentă pentru o performanță cu adevărat impresionantă.

În primul rând, Zane Pro Sintrix este cunoscut pentru stabilitatea sa record - fără a sacrifica feedback-ul și un sentiment grozav în timpul lansarii.

Acest lucru este posibil datorită construcției unice SINTRIX® 440, care combină rezistența extremă și o greutate foarte ușoară. În plus, are o acțiune foarte rapidă, cu recuperare rapidă, care oferă proprietăți puternice de lansare, care permit bucle strânse și prezentări precise la toate distanța - chiar și atunci când este vânt.

În plus, are rezerve mari de putere, nu numai în timpul aruncării, ci și în timpul luptei cu peștii. Prin urmare, ești întotdeauna pregătit pentru peștele vieții. Și, desigur, nu a fost făcut un singur compromis în timpul procesului său extins de dezvoltare.

Prin urmare, acest blank excepțional este asortat cu cele mai bune componente disponibile.

Drept urmare, Zane Pro Sintrix are un design remarcabil și este extrem de rezistent la apă sărată pentru o utilizare pe termen lung în medii sărate. Prin urmare, nu este deloc surprinzător că această capodopera de design a câștigat premiul pentru cea mai bună lansetă de muscă la ICAST Online 2020.

 Această lansetă extrem de fiabilă nu vă va dezamăgi – chiar și atunci când vizați cei mai puternici pești de pe pământ!

Construcție blank SINTRIX® 440: Creștere cu până la 60% a rezistenței la compresiune și cu până la 30% mai ușoară decât semifabricatele convenționale din fibră de carbon. SINTRIX este exclusiv pentru lansetele Hardy și se deosebește de alte blankuri din rășină cu nanoparticule, cu o rezistență impresionantă.

Detalii:
Lansetă modernă de top – extrem de durabilă și totuși ușoară!
Fabricata manual în Alnwick (Anglia)
Acțiune  cu recuperare rapidă pentru proprietăți puternice de lansare și bucle strânse - chiar și atunci când bate vânt!
Construcție blank SINTRIX® 440 pentru o rezistență extremă și o greutate impresionant de ușoară
Mâner din plută  de calitate premium, cu fund de luptă și capac de plută compozit pentru o durabilitate excepțională
Foarte fiabila, port mulinetă anodizat dur de tip 4 – rezistent la zgârieturi și foarte durabila!
Inele moderne titanium Recoil cu incrustație ceramică și inele snake ușoare
Număr de serie scris de mână
Furnizat cu tub de transport premium

Model #HROZ906
Clasa: #6
Line Rating:6wt
Lungime:2.74m
Lungime transport:78.5cm
Numar tronsoane:4
Culoare: Grey Blue
Tip inele: Titanium Stripper/Stainless Snake 11
Mandrina: Up-lock
Actiune: Medium Fast
Blank: SINTRIX
Greutate:106g

GHIDUL PETRU ALEGEREA UNEI LANSETE FLY >>>


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Hardy Zane Fly HROZ906 2.74m Cls#6 4buc

  • 3.499,50 Lei
  • Fără TVA: 3.499,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lansete fly, lansete pescuit la musca, fly fishing, hardy, lanseta pastrav, lanseta lipan