Nou! Tub Semirigid Sportex Super Safe VI 1 Compartiment Grey 165cm

Cu o lungime de 165cm, tubul semirigid Sportex Super Safe VI este conceput pentru a transporta o lansetă în condiții de siguranță și confort maxim.

Fabricat dintr-un amestec durabil de 70% nylon și 30% PVC, acest tub oferă o protecție excelentă împotriva abraziunilor și umidității datorită bazei rigide din PVC impermeabil.

Dotat cu un compartiment principal generos, închis cu un fermoar de calitate superioară, tratat anticoroziv, tubul asigură acces facil și protecție maximă pentru echipamentul tău de pescuit. Cheitele cu snururi cauciucate și manerul de transport captusit contribuie la confortul și manevrabilitatea în transport.

Designul inteligent include o carabinieră atașată lateral, pentru a putea fi agățat sau transportat cu ușurință pe parcursul activităților de pescuit. Culoarea gri conferă un aspect modern și discret, potrivindu-se perfect oricărui set de echipament de pescuit.

    Lungime: 165cm;
    Capacitate: 1 lanseta;
    Numar compartimente: 1;
    Material: 70% Nylon + 30% PVC;
    Baza rigida din PVC impermeabil;
    Rezistenta la abraziune;
    Fermoar de calitate, tratat anticoroziv;
    Cheite cu snururi cauciucate;
    Maner de transport captusit;
    Carabiniera atasata lateral;
    Culoare: grey.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Tub Semirigid Sportex Super Safe VI 1 Compartiment Grey 165cm

  • 250,00 Lei
  • Fără TVA: 250,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00