Nou! Umbrela Cu Paravan Mivardi Session Umbrella XL

O umbrelă de proporții gigantice, complet acoperită și de formă pătrată. Poate găzdui două paturi de pescuit mari. Dimensiunile umbrelei sunt perfect adaptate prin designul și materialele utilizate.

Rama este fabricată din coaste robuste și flexibile din fibră de sticlă, care, pe lângă rigiditatea și stabilitatea sporite, asigură o durabilitate deosebită.

Acest lucru este apreciat în mod deosebit în condiții de vânt puternic, când coastele standard din sârmă s-ar deforma sau chiar distruge complet. Canopiul din nailon de înaltă calitate oferă o greutate foarte redusă, o coloană de apă de 8000 mm și cusături complet sigilate.

Panoul lateral este fixat în jur cu un fermoar robust, acoperit cu o muchie de scurgere. Panoul frontal, care include o fereastră mare, poate fi ușor deșirat și ridicat.

În condiții de vânt, umbrela poate fi stabilizată cu ajutorul a patru corzi de ancorare. Această umbrelă vine cu un set de chei robuste pentru ancorare perfectă, chiar și în condiții dificile.

O adăugare excelentă la această umbrelă  - Kit De Stabilizare Session Umbrella XL - un kit de stabilizare unic pentru condiții extreme, disponibil separat.

Înălțime maximă - 185 cm.
Înălțime internă maximă - 195 cm.
Înălțime laterală - 140 cm.
Fereastră - 120 x 95 cm.
Ușă - 140 x 170 cm.
12 cuie + 4 bucăți de corzi de ancorare.
Spațiu pentru două paturi de pescuit.
Greutate - 6 kg.
Număr de piese în pachet - 1.
Material - 8000 mm.
Dimensiune de transport - aproximativ 167 x 15 cm.
Dimensiuni interioare: Colț 220 x 220 cm.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Umbrela Cu Paravan Mivardi Session Umbrella XL

  • 569,00 Lei
  • Fără TVA: 569,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00