Ochelarii de soare Flying Fisherman - stilul intalneste performanta

Postat de Robescu Dinu 30.06.2020 0 Comentarii Cu ce pescuim,

Ochelarii de soare polarizați Flying Fisherman® sunt conceputi de pescari pentru pescari și sunt o alternativă de calitate la ochelarii scumpi. Flying Fisherman® a lansat linia de ochelari polarizați în 1985, după ani de cercetare și dezvoltare în Florida Keys, baza de origine din 1972. Soarele extrem și condițiile dure din Florida Keys, împreună cu imensa varietate de pești, asigură cea mai bună oportunitate de pescuit din America continentală și terenuri fenomenale de testare a produselor.

 

 

În timpul producerii emisiunilor de pescuit sportiv, lentilele cu camere polarizate au fost folosite pentru a reduce luminozitatea puternica și a capta acțiunea. Pescuitul la spinning in diferite tipuri de apa a scos la iveală nevoia evidentă pentru ochelari polarizați.
Pescarii profesionisti ajută în fiecare zi la testarea pe teren și la dezvoltarea de noi produse ... înainte de a pune numele mărcii Flying Fisherman® pe ele.

 

Alternativa de calitate la ochelarii scumpi

Ochelarii de soare Flying Fisherman sunt conceputi pentru a oferi ochelari polarizați de calitate, la prețuri accesibile. Exista mai mult de 45 de stiluri de rame și o varietate de opțiuni AcuTint ™ Sunlens. De la modele clasice, tradiționale, la modele elegante și tratamente cu lentile oglinda, ochelarii de soare Flying Fisherman sunt atât eleganți, cât și funcționali și oferă performanță și valoare fără compromisuri.

 

 
Polarizare și protecție UV

Stralucirea puternica este cauzata de valuri de lumină reflectate pe suprafețe precum apa, nisipul sau zăpada. Lentilele Flying Fisherman AcuTint ™ au un filtru polarizant pentru a absorbi strălucirea orizontală cu o distorsiune minimă a culorii, pentru a spori adâncimea și claritatea și pentru a reduce oboseala ochilor. Acestea oferă protecție maximă împotriva razelor UVA și UVB și îndeplinesc sau depășesc standardele FDA, ANSI și europene (CE) pentru ochelari de uz general.

 

 

AcuTint ™ Sunlenses

Ochelarii de soare Flying Fisherman sunt oferiți in trei tipuri de materiale durabile pentru lentile.

 

     Bun: Tricetat polarizat cu acțiune dură (TAC)
     Foarte bun: Seria Master Angler / Policarbonat polarizat practic indestructibil (PC)
     Cel mai bun: Master Angler Ground și Sticla Polară Polisată (GP)

 

Culoarea ochelarilor de soare este esențială pentru capacitatea ochelarilor de a acționa în diferite condiții. Sistemul de protecție solară AcuTint ™ de la Flying Fisherman oferă cele mai eficiente nuanțe de lentile din spectrul de culori.


Ce este AcuTint ™?

Sistemul de colorare cu lentile polarizate Flying Fisherman® AcuTint ™ folosește un amestec selectiv de pigmenti pentru a îmbunătăți contrastul culorilor, fără a distorsiona culoarea naturală. De asemenea, accentuează acuitatea vizuală, reduce tensiunea ochilor și elimină strălucirea.

 

 

Lentile disponibile

 

Smoke - o nuanță cenușie cea mai bună pentru condiții luminoase, însorite, precum pescuitul apei adânci, lacurilor și în larg. Cea mai naturală culoare a lentilelor care nu denaturează culorile. 

    

Amber - O nuanță maronie confortabilă, excelentă pentru pescuitul pe ape putin adanci, soarele luminos și condițiile înnorate. Îmbunătățește percepția adâncimii.

 

Yellow-Amber - Excelent pentru condiții de lumină extrem de slaba sau scăzuta, precum dimineața devreme sau seara târzie. Clarifică acuitatea vizuală și crește contrastul.

 

Vermillion & Copper - Nuanțe pe bază de roșu care oferă un contrast excelent și percepție de adâncime în condiții de lumină scăzută sau mata și sunt favorizate pentru pescuitul la vedere și apa tulbure pentru o definire maximă a culorii.

 

Green Mirror - lentila noastră de chihlimbar cu un strat de oglindă verde, cu mai multe straturi, care reflectă strălucirea din ochi. Funcționează bine fie la soare luminos, fie la lumină scăzută.

 

Blue Mirror - Obiectivul nostru de fum cu o acoperire cu oglindă albastră cu mai multe straturi, care adaugă un aspect elegant și o reflectare suplimentară a strălucirii. Cel mai bun pentru condiții de soare puternic.

 

Red/Gold Mirror - Obiectivul nostru vermillion cu o acoperire de oglindă roșie aurie cu mai multe straturi, care adaugă stil și reflectare suplimentară a strălucirii. Excelent pentru condiții de lumină scăzută.

Leave a Comment