Fishing&Hunting Expo 2017

Postat de Robescu Dinu 04.03.2017 0 Comentarii

Targul Fishing&Hunting este Mecca pescarului impatimit. Daca simti chemarea, musai sa mergi. Nu ai cum sa ratezi acest episod care practic deschide sezonul de pescuit. De la an la an organizarea este din ce in ce mai buna, lucrurile par a se indrepta spre o normalitate cu parfum occidental. Standuri puse la punct, spatii largi intre ele sa poti sa mergi fara sa te calci in picioare, se simte mana de adevarati profesionisti a organizatorilor.

Ca si marfa expusa la targ, pot spune ca nu ai cum sa nu fii multumit! Noutati de top de la firme de renume, de la lansete de spinning, feeder, crap, somn, mulinete, fire si pana la barci si sonare.

Salutara ideea celor de la Rapture care l-au avut ca invitat de onoare pe campionul mondial la spinning Marco Iseppi pe care l-am si vazut la treaba la bazinul cu pesti, intr-o prezentare de exceptie.

Zoran Wiener a fost si el prezent pentru prima data la targ impreuna cu cei de la Zeck Fishing (pescarii de somn stiu despre ce este vorba).
Pentru cei care au dorit sa achizitioneze o pneumatica la un pret decent, cei de la Storm Boats au fost prezenti cu cateva propuneri intersante.
Pentru cei mai pretentiosi dintre pretentiosii spinningari, Saint Croix au avut un stand unde cu adevarat iti lasa gura apa.
N-a lipsit niciun model din toata gama din cele mai bune lansete din lume. Un regal!

 


Maine, duminica 5 martie, este ultima zi in care mai puteti sa mergeti la targ, si chiar daca nu cumparati, macar puteti sa vedeti pe viu cativa campioni la treaba, sa atingeti si sa comparati cele mai noi lansete si mulinete, si nu in ultimul rand pentru socializare.
Acest targ este cu adevarat un eveniment de la care nu trebuie sa lipsiti!

Pentru cei care nu au cum sa ajunga la targ, aceleasi noutati, la aceleasi preturi atractive, le pot gasi pe www.proangler.ro.

 

Leave a Comment