5 idei de cadouri de Valentine's Day daca ai iubit/a pescar

Postat de Robescu Dinu 31.01.2017 0 Comentarii

Pescarii sunt niste oameni minunati. In general acesti oameni minunati care sunt pescarii isi tin mintea ocupata cu probleme care tin si graviteaza in jurul pescuitului. Cand te uiti la un pescar ce pare preocupat, sa nu te astepti ca in mintea respectivului spatiul destinat altor probleme, in afara de pescuit, sa fie foarte mare. Si totusi, pescarii sunt niste oameni minunati care au in preajma lor alti oameni minunati...nevestele pescarilor.

Incepe luna februarie, luna cand dragostea pluteste in aer peste tot, luna cand toti barbatii isi fac calcule: de unde? cat ma costa? ce fel de..? oare i-am mai luat asta? Dar cand si ei se asteapta de la jumatatea lor la reciprocitate (oare?)
Se stie ca pescarii sunt cam mofturosi in ceea ce priveste cadourile.
Cu atatea undite, mulinete, voblere, spinnerbaituri, fire, barci, motoare, devine coplesitor sa alegeti cadoul care i s-ar potrivi perfect.
Iata cateva idei de cadouri pe care pescarii le-ar aprecia de Valentine's Day:

1. Mulinete
Mulinetele fac parte din viata oricarui pescar. Fara mulineta viata ie pustiu!
Cand un pescar intra intr-un magazin de specialitate, primul loc unde se duce infipt este raftul cu mulinete. Trebuie sa le vada, sa le atinga, iar cu ochii mintii...CANDVAAAAA..poate ca una din aceste bijuterii va fi a lui!
Oferiti-i una, si va veti regasi cu siguranta in testamentul sau! Click pe imagine pentru descrierea completa a acestei bijuterii sau click AICI pentru toata gama.

2.Voblere
Aceste jucarii in miniatura sunt genul de obiecte care prind inainte pescarul si dupa aceea pestele.
Plimbat usor prin fata pescarului si jucat cu mici stopaje...de fapt asta trebuie facut in fata pestelui! La pescar functioneaza oricum!

3. Genti de pescuit
La femei e usor, ele sunt deja obisnuite dupa sute de ore petrecute in fata oglinzii in vreun magazin, cu 10 modele la picioare, toate probate sau in curs de probare!
La barbati...aici e mai complicat de cat pare! Cate cutii intra? Care cutii? Unde e locul pentru gripp? Unde pun sticla cu intaritor? De aceea producatorii au dezvoltat practic un imperiu al gentilor pentru pescuit, intotdeauna se gaseste cate un pescar care ar vrea si altceva.

4.Fire (bune!) de pescuit.
La olimpiada de matematica, faza mondiala, s-a dat o problema cu firele de pescuit...evident raspunsul corect a fost dat de catre un chinez.
Ce diametru? Cat rezista? Cat rezista in drill? Da' in butuci? Incolor sau galben? Fluo sau textil? Matasos, cu memorie, fara memorie, rigid! Ba, ej nebun? Cu memorie?

5. Oscilante
Noroc ca stiucile sunt genul care nu aleg prea mult cand au pofta. Si ele au pofta mereu!
Totusi, pentru o mai buna atractie a pescarului, s-au facut in toate culorile si in toate formele.
Cateva sunt prinzatoare, luati-le pe ACESTEA!

Daca niciuna din sugestiile de mai sus credeti ca nu va da rezultatul scontat, luati-i un hanorac. Tot ce trebuie sa stiti este masura purtatorului. In rest, nu puteti da gres cu un astfel de cadou: toti pescarii au unul!

Happy Valentine's Day!

 

 

Leave a Comment