Stoc Epuizat Garmin Panoptix Livescope System

Sistemul  de scanare Panoptix LiveScope include o cutie neagră compactă GLS 10 cu transductor LVS32 și un conector Garmin Marine Network plug-and-play simplu, care facilitează instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin. Utilizați traductorul ca sursă tradițională suplimentară și sonda ClearVü pentru a vedea o reprezentare istorică a structurii și a peștilor sub barca dumneavoastră.


Vedeți imagini foarte detaliate, ușor de interpretat, ale imaginilor scanate, structuri, pești care înoată sub și în jurul barcii tale în timp real, chiar și atunci când barca ta este staționară.

Reglați cu ușurință sonda pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; mergeți înainte pentru a vedea în jurul barcii dvs. sau îndreptați în jos pentru a vedea direct sub barca dvs.

Vedeți imagini de sonar cu scanare incredibil de clare în timp real până la 200 de grade în sus și în depărtare
Sistemul de referință pentru poziționarea atitudinii (AHRS) stabilizează vederea sonoră pe ecranul chartplotter, chiar și în condiții dificile
Plug-and-play Conectorul de rețea Garmin Marine simplifică instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin

În mod clar, aceasta este cea mai uimitoare tehnologie sonoră vreodată. Nu ai mai pescuit niciodată așa. Panoptix LiveScope este sonar de scanare în timp real, în timp real. Puteți vedea cu ușurință imagini ușor de interpretat pentru scanarea viu a peștilor în apropierea unei structuri clar definite. Puteți chiar să vă vedeți momeala pe măsură ce o regăsiți. Și barca nu trebuie să se miște.

Aceste imagini sunt atât de clare și precise încât cu puțină practică s-ar putea să distingi între specii de pești!

Două moduri într-un traductor
Aveți ambele moduri LiveScope ™ Down și LiveScope ™ Forward într-un singur traductor. Este ușor să reglați modul traductorului pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; utilizați LiveScope Forward pentru a vedea imagini remarcabil de clare de structură și pești de înot în jurul barcii dvs. și utilizați LiveScope Down pentru a vedea direct sub barca dumneavoastră. Vizualizarea este actualizată în mod automat pe graficul compatibil Garmin. Stabilizarea AHRS menține vizualizarea soneră constant, chiar și în condiții dure.

Panoptix LiveScope Down
Modul LiveScope Down vă permite să vedeți în direct, ușor de interpretat imaginile scanate a structurii și a peștilor în detalii incredibile sub barca dvs. - până la 200m - chiar dacă barca este staționară.

Modul LiveScope Forward este un instrument excelent pentru cercetarea și pescuitul înainte de distribuție. Vizionați imagini live, foarte detaliate și ușor de interpretat, cu imagini sonar scanate de structură și pești care se înotăresc în jurul barcii dvs. - până la 200 m - chiar dacă barca este staționară.   

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Garmin Panoptix Livescope System

  • 9.395,30 Lei
  • Fără TVA: 9.395,30 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare